Om Blåvand Mægleren

Derfor skal du vælge Blåvand Mægleren:

Byens bedste beliggenhed direkte i hjertet af Blåvand.

Vi er bosiddende i Blåvand og har derfor fingeren på pulsen og et stort lokalt netværk.

Formidlingsaftaler uden binding!

Med vores mange års erfaring, og store lokalkendskab, vil vi yde en ekstra indsats for at sælge netop din ejendom.

Vi udbyder et eksklusivt koncept til et attraktivt salær, og vores mål er, at være den bedste mægler målt på antallet af tilfredse kunder.

Hos os lægger vi særdeles stor vægt på en god og personlig kontakt til både sælger og køber, og du kan altid forvente en service udover det sædvanlige.

Du kan se hvordan tidligere købere og sælgere har vurderet os til højre herfor. Tilsvarende vurderinger af andre mæglere finder du på www.boligsiden.dk under "FIND MÆGLER" og indtast herefter postnr. 6857.

Køberne får også et spørgeskema, så deres bedømmelse indgår også i statistikken. Det at køberne også får en god oplevelse, er måske netop det som gør at salget lykkedes. Vi mæglere kan gøre en forskel, såfremt vi kan få køberne til at se mulighederne når de besøger netop dit sommerhus, og dermed medvirke til at det bliver solgt.

Vores hjemmeside er opdateret så den er meget brugervenlig og uden en masse "pop op" reklame, som kan være forstyrrende når en køber besøger siden. Ligeledes er hjemmesiden optimeret, så boligerne vises absolut bedst muligt for dem der vælger at søge boliger til salg via deres Smart-phone eller via Ipad.

Langt de fleste boligsøgende går på nettet, (primært boligsiden.dk) når de leder efter en ny bolig, og den mægler der har din bolig til salg, er også den mægler der kommer til at sælge din bolig, når der er en køber.

Du har også mulighed for at dele din ejendom på facebook, twitter m.m., ved at vælge din bolig og trykke på ikonet for eks. facebook. ( Ikonerne er lige over prisen ). Så bliver den set af flest mulige.


HUSK ALTID:
Der er ikke noget der er nemmere end, at foreslå en høj pris for at få en ejendom til salg, og så efter nogle måneder foreslå, at prisen sættes ned. Undersøgelser fra Boligsiden.dk viser, at en nedsættelse efter 2 - 3 måneder desværre ofte ikke er nok. Ofte ender boligen med at blive solgt til en pris, som er lavere end den pris den kunne være solgt til, hvis den var udbudt til den rigtige pris fra starten.

Det er derfor vigtigere at vælge en ejendomsmægler, man har tillid til og som kender nærområdet end en som tilbyder en høj pris.

Med venlig hilsen

Anja og Claus Lützen

FRI OG SELVSTÆNDIG EJENDOMSMÆGLER.

ET NATURLIGT ALTERNATIV TIL KÆDERNES MÆGLERBUTIKKER.

Forsikringsforhold:
Ejendomsmæglerfirmaet Blåvand Mægleren har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. 2100 København Ø, Tlf. 33369595.Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

Anja.:                   Mange års erfaring fra udlejningsbranchen.
                             Tysk juridisk uddannelse.
                             Taler og skriver flydende tysk.
                             Stort kendskab til udlændiges køb af fast ejendom i DK.
                             Bankuddannet.
                             Uddannet ejendomsmægler.                           
                             Stort lokalkendskab.
Claus.:                18 års erfaring som ejendomsmægler.
                             Forsikringsuddannet.
                             Tidligere vurderingsmand for Nykredit og Totalkredit.
                             Uddannet ejendomsmægler & valuar
                             Indgående kendskab til skattereglerne ved udlejning af sommerhuse.
                             Stort lokalkendskab.